Anbefalte nettlesere

For å få mest mulig ut av MatteMestern.no, anbefaler vi at du bruker en av følgende nettlesere

Vi utvikler og tester alltid nettstedet vårt i de nyeste versjonene av førende nettsteder og på både Windows, Mac, iOS, Android og Chromebooks. Opplever du feil på siden, kan det skyldes at du ikke har den nyeste versjonen av nettleseren din, eller at denne ikke er blant de nettleserne vi hovesakelig tester nettstedet i.

Alternative nettlesere

-

MatteMestern.no kan brukes i andre nettlesere enn de som er nevnt ovenfor, men vi kan da ikke garantere at alt fungerer optimalt.

Internet Explorer 8

Brukere av nettleseren Internet Explorer 8 og lavere kan ikke få tilgang til MatteMestern.no. Dette skyldes at Internet Explorer 8 er for gammel til å understøtte medieinnhold og den funksjonaliteten vi ønsker. For å kunne gi den beste opplevelsen av MatteMestern.no har vi valgt å be brukere av Internet Explorer 8 og lavere om å oppdatere til en annen browser.

Brukere av Internet Explorer 9, 10 og 11 har full tilgang til siden, selv om vi alltid anbefaler å se siden fra den nyest mulige nettlseren.