Anbefalte nettlesere

For å få mest mulig ut av MatteMestern.no, anbefaler vi at du bruker en av følgende nettlesere

Vi utvikler og tester alltid nettstedet vårt i de nyeste versjonene av førende nettsteder og på både Windows, Mac, iOS, Android og Chromebooks. Opplever du feil på siden, kan det skyldes at du ikke har den nyeste versjonen av nettleseren din, eller at denne ikke er blant de nettleserne vi hovesakelig tester nettstedet i.

Alternative nettlesere

MatteMestern.no kan brukes i andre nettlesere enn de som er nevnt ovenfor, men vi kan da ikke garantere at alt fungerer optimalt.

Internet Explorer

Brukere av nettleseren Internet Explorer 10 og eldre har tilgang til Mattemestern.no men vi retter ikke feil i disse nettleserne. Det er fordi Internet Explorer fases ut av Microsoft og fordi flere av teknologiene vi bruker når vi produserer Mattemestern.no ikke støttes av eldre versjoner av Internet Explorer. For å tilby den beste opplevelsen av Mattemestern.no har vi valgt å be brukere av Internet Explorer 10 og eldre om å oppgradere til en annen nettleser.

Brukere av Internet Explorer 11 har full tilgang til siden men vi anbefaler å benytte den nyeste versjonen av din nettleser.